Poznaj opinie naszych Partnerów

Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Anna Habrat
Teraz nawet nie widać, że miałam zszytą ranę
18 Października 2017
rozwiń opis +
Dziękuję Souvre za cudowny Kolagen Silver!

Chciałam pokazać jak pomógł mi kolagen Silver. Pewnego dnia przecięłam sobie palca nożem. Niestety skończyło się to 3 szwami.
Na 1. zdjęciu to efekt 2 dni po ściągnięciu szwów. Miałam w szafce kolagen i wypróbowałam. Mimo smarowania nieregularnego bardzo mi pomógł. Dziś, po 2 tygodniach, stwierdzam, że nawet nie widać, że zraniłam się w palec.


Dziękuję Souvre za cudowny Kolagen!

Przed:
Po:
Iwona Kondracka
Najlepszy sposób na suchą skórę
09 Października 2017
rozwiń opis +
Kolagen Silver i Balsam do ciała nawilżą Twoje ciało

Przesuszona skóra po lecie?
Złuszczający się naskórek po dużym nasłonecznieniu?

Nie wyobrażam sobie braku produktów kolagenowych.
Kolagen SILVER i BALSAM DO CIAŁA daje radę i nigdy nie zawodzi

Polecam z czystym sumieniem!

Przed:
Po:
Anna Malinowska
Perfekcyjna fryzura
05 Października 2017
rozwiń opis +
Włosy jak po wyjściu od fryzjera!

Kolejne efekty Kuracji Kolagenowej Zdrowe Włosy
Efekt po wysuszeniu
Jestem na TAK!

Przed:
Po:
Justyna Kafel - Lizińska
Kolagen SIlver na zaczerwienienie
03 Października 2017
rozwiń opis +
Zażegnaj reakcję alergiczną

Reakcja alergiczna na twarzy córki (mocne zaczerwienienie, świąd)
Przyczyna nieznana (być może alergia pokarmowa; dziecko w trakcie infekcji żołądkowej, z gorączką), ale ważny jest EFEKT zastosowania żelu kolagenowego Silver.

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Dorota Ślubowska
Szybszy powrót na siłownię
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplement diety Na Stawy pomógł wrócić do formy

Teraz coś o suplemencie Na Stawy... Ponad rok walczę z bólem stawu w dużym palcu u nogi. Walczą również ortopedzi, a raczej nie wiedzą jak walczyć, ponieważ RTG i badania pod kątem dny moczanowej oraz reumatyzmu są w normie. Blokada w staw pomogła na dwa dni. Zastrzyk z kwasu hialuronowego na trochę dłużej. Musiałam zrezygnować z jazdy na rowerze i siłowni. Nawet już jazda autem stwarzała mi problemy, bo nie mogłam nacisnąć sprzęgła... do tego stojąca praca. Kupiłam suplement Na Stawy, kalkulując, że wyjdzie mnie to finansowo tak samo jak seria (nieprzyjemnych) zastrzyków z kwasu hialuronowego. Po 5 dniach zaczęłam odczuwać różnicę. W tej chwili mijają 3 tyg. i ból zmniejszył się z poziomu 10 na 2. Staw jest w końcu w pełni ruchomy. WRÓCIŁAM NA SIŁOWNIĘ :D a moja mama po 70-tce, która również to stosuje może w końcu wchodzić po schodach i nie budzi jej w nocy ból kolan!

Przed:
Po:
Mateusz Muciek
Wsparcie suplementów diety w pracy nad idealną sylwetką
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplementy diety w połączeniu z kuracją kolagenową dały rewelacyjny efekt!

Po dłuższym zastanowieniu i znalezieniu fotek sprzed okresu suplementacji Souvre, postanowiłem podzielić się z Wami efektem, bo moim zdaniem rezultat jest zniewalający, a ostatnimi czasy kilka osób powiedziało, żebym się tym efektem podzielił, bo "miazga". Nie lubię się chwalić czymkolwiek, no ale dobra...

Kiedy w lutym na siłowni pojawiły się u mnie zastoje, postanowiłem dorzucić suplementację z Souvre czyli PIĘKNA SKÓRA, WITAMINA C, SPRAWNE STAWY ORAZ K2+D3 (wszystko na raz, wszystko w maksymalnej dostępnej ilości 120 kapsułek) i po prostu zacząłem stosować według zaleceń na opakowaniach. Do tego zamówiłem sobie kolagen SILVER, kolagenowy żel do mycia twarzy i serum wyszczuplające, bo słyszałem, że "fajnie cieniuje". Suplementowałem się codziennie, a do kuracji wyszczuplającej podchodziłem mega sceptycznie, nawet nie stosowałem jej 3 razy w tygodniu, mniej więcej w każdy weekend. Na zdjęciu macie przedstawiony efekt takiego stosowania przez około 2 miesiące.

Przed:
Po:
Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

+
Justyna Stelmasiak
Ułatw sobie sprzątanie!
17 Października 2017
rozwiń opis +
Odtłuszczacz zdał egzamin na 6

Dzisiejsze sobotnie porządki ułatwił nam ODTŁUSZCZACZ! Na zdjęciach wiatrak wyjęty z wieloletniego okapu.

KROK PO KROKU:
1. Wiatraczek wyjęty z okapu.
2. Tylko i wyłącznie spryskany Odtłuszczaczem. Bez użycia wody, szorowania.
3. Opłukany ciepłą wodą.
4. Wszelkie niedociągnięcia głównie w zakamarkach usunięte przy pomocy szczoteczki.

Egzamin zdany na 6!

Przed:
Po:
Gosia Kowalik
Odkryj oryginalny kolor fug
09 Października 2017
rozwiń opis +
Płyn do fug sprostał zadaniu!

Fugi jednak nie były czarne!

Przed:
Po:
Mateusz Tymiński
Bateria umywalkowa bez skazy
05 Października 2017
rozwiń opis +
Płyn do kamienia i rdzy uporał się z osadem

Płyn do kamienia i rdzy Souvrezdał egzamin na 5+!

Przed:
Po:
Bartosz Dudek
Zmora każdego motocyklisty pokonana
03 Października 2017
rozwiń opis +
Odtłuszczacz w kilka chwil usunął zabrudzenia

Zmora każdego motocyklisty (owady) pokonana Odtłuszczacz Souvre działa cuda i nie niszczy lakieru!

Przed:
Po:
+
Arkadiusz Michel
Intensywny zapach dla mężczyzn
08 Września 2017
rozwiń opis +
Le parfum d’Europe spełni Twoje oczekiwania

Le parfum d’Europe to jeden z najintensywniejszych zapachów Souvre Internationale, jakie miałem okazję przetestować. To mój faworyt!

Łukasz Prażmowski
Perfumy pierwsza klasa
09 Lipca 2017
rozwiń opis +
Marka Souvre zaskakuje!

To rewelacyjne uczucie kiedy otwierasz pudełko i myślisz "coś pięknego!". Już na pierwszy rzut oka widać, że marka Souvre stawia na jakość.

Justyna Orawiec
Znajdź zapach dla siebie
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Zapachy z francuskim akcentem

Perfumy Souvre tworzone są z naturalnych olejków zapachowych. Przechodzą przez nuty zapachowe, otwierają się i w ciągu dnia ewoluują na naszej skórze. Kompozycje zapachowe pochodzą ze światowej stolicy perfum - Grasse znajdującej się na lazurowym wybrzeżu we Francji. Serdecznie polecam!

 

Katarzyna Kowalska
Klasa sama w sobie!
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Wyjątkowe zapachy dla każdego mężczyzny

Męskie perfumy z Linii Kontynentalnej mają eleganckie flakony, boki są matowe, dzięki czemu buteleczka nie wypadnie z ręki. Perfumy są opakowanie w bardzo elegancie i solidne pudełeczko, które jest dość sztywne, dzięki czemu nawet przy mocniejszym stuknięciu nie powinny się uszkodzić. Opakowanie wygląda jak książka, jest estetyczne i do tego muszę przyznać, że zapachy są niebotyczne!

 

+