Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Anna Wałek
Kolagen Silver na rozstępy
22 Czerwca 2017
rozwiń opis +
Skuteczność to podstawa

Dzielę się z Wami moim miesięcznymi efektami stosowania kolagenu Silver na rozstępy po ciąży. Według mnie rezultat jest świetny, jestem bardzo zadowolona! Skóra jest gładsza, rozstępy mniej wyczuwalne w dotyku i co najważniejsze o wiele jaśniejsze. To jeszcze nie koniec stosowania kosmetyku, a efekt jest rewelacyjny!

 

Przed:
Po:
Kacper Wiśniewski
Znikające centymetry w obwodzie
20 Czerwca 2017
rozwiń opis +
Efekty widoczne gołym okiem

Chce się podzielić z Wami efektami Serum wyszczuplającego Souvre. Moja kobieta używa go od 12.06., czyli dzisiaj jest 8. dzień. W tym czasie biegaliśmy 3 razy dystanse około 7 km i ćwiczyła sama w domu 4 razy około 1h. Ogólnie ćwiczy od lat 2 codziennie, jednak do tej pory nie było aż tak szybkich spadków w obwodzie. Jest zachwycona efektami!

Przed:
Po:
Justyna Kafel - Lizińska
Weź kolagen na wakacje!
20 Czerwca 2017
rozwiń opis +
Kolagen dobry dla Twojej skóry

Wakacje bez kolagenu? Nigdy w życiu! Pierwsze zdjęcie ukazuje reakcję alergiczną na słońce mojej córki, drugie zdjęcie - efekt po kilku godz. po jednorazowej aplikacji żelu kolagenowego Silver marki Souvre. Serdecznie polecam!

Przed:
Po:
Klaudia Rycerz
Włosy jak z reklamy!
17 Maja 2017
rozwiń opis +
Efekt zastosowania Kuracji Kolagenowej

Kuracja Zdrowe Włosy Souvre, czyli Kolagen Naturalny Graphite + Szampon kolagenowy + Odżywka kolagenowa. Jak sami widzicie, wystarczy 50 min i efekt niesamowity!

 

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

Artur Kaszyński
SUPLEMENT DIETY "PIĘKNA SKÓRA"
13 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Poprawa wyników badań

Opis efektów działania:
Chciałbym przedstawić Wam dzisiaj historię mojego kolegi, który zawsze marzył o dostaniu się do wojska. Tak naprawdę to było to jego marzeniem. I ma ku temu świetne predyspozycje - jest wysoki, wysportowany, bardzo sprawny fizycznie. Testy sprawnościowe to dla niego bułka z  masłem. Jednak schody zaczęły się pojawiać w momencie, kiedy przyszło mu zrobić szczegółowe badania lekarskie. Zaczęły wychodzić mu negatywne wyniki związane z morfologią krwi i nie tylko. Chodziło m.in. o nieszczęsną bilirubinę (jest żółtym barwnikiem, pochodzącym z rozpadu krwinek czerwonych. Wchodzi w skład hemoglobiny). Kilka wyników też miał zaniżonych, ale właśnie te złe wyniki związane w BILIRUBINĄ całkowicie przekreślają karierę wojskową! I tak też było w przypadku Bartka, który bardzo się starał, stosował różne specyfiki, diety, odżywanie, ale za każdym razem lekarze mówili "przykro mi, znajdzie pan sobie inne zajęcie".... Pewnego dnia Bartek do mnie przyjechał, zaczęliśmy rozmawiać o jego problemie... Do głowy weszła mi myśl, że kwestie związane z wynikami krwi (morfologia, bilirubina, wątroba itp) może rozwiązać nasz suplement PIĘKNA SKÓRA.  Dlaczego to wpadło mi do głowy? Ponieważ Piekna Skóra zawiera szereg aminokwasów, m.in. glicynę i metioninę, które stymulują powstanie czerwonych krwinek w organiźmie, odtłuszczają wątrobę, odtruwają krwe itp.... Zaproponowałem Bartkowi 30 kaps. na start. Wyniki zaczęły się poprawiać, ale to nie było jeszcze to. Bartek postanowił zrezygnować ze wszystkich innych suplementów , które brał i zażywał TYLKO I WYŁĄCZNIE Piękną Skórę (kupił drugie opakowanie 60 kaps.) Brał to rano i wieczorem przez cały miesiąc przed ostatecznymi badaniami. Zrezygnowany nieco, lecz wciąż wytrwały jechał z myślą, że faktycznie będzie musiał zrezygnować z kariery żołnierskiej.
I uwaga ! CO się okazało? Wyniki poprawiły się DIAMETRALNIE!
Bilirubina osiągnęła wynik, jaki być powinien. Poprawiły się również inne czynniki, jak większa ilość leukocytów, jak również alat i aspat odpowiedzialne za zdrową wątrobę. Stosował Piękną Skórę łącznie w okresie ok. 2 miesięcy. To pozwoliło mu przejść świetnie badania lekarskie i dostać "Z" - czyli zdolny do służby wojskowej.
P.S. Najlepsze jest uczucie, kiedy człowiek szczerze dziękuje Ci za pomoc, która spowoduje, że będzie mógł spełnić swoje marzenie.
Pozdrawiam!

 

Renata Rakoczy
Piękna skóra i witamina C
13 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Zwalczanie skutków uczulenia na krem

Ponad 7 lat temu dostałam uczulenie po kremach do twarzy pewnej firmy…. Całą twarz miałam w krostach i w niewidocznych guzach, które były pod skórą. Leczyłam się dermatologicznie, wydałam dużo pieniędzy na antybiotyki i różnego rodzaju leki, które zniszczyły mi żołądek i niestety nie zostałam wyleczona, zostało to tylko zaleczone guzy pod skórą zostały i krosty wciąż się pojawiały. Postanowiłam wypróbować Suplementy piękna skóra, witaminę C i  kolagen platinium. Przez pierwszy miesiąc stosowania suplementów 2 razy dziennie po 2 kapsułki i jednej kapsułki witaminy C efekt był przerażający gdyż skóra zaczęła się oczyszczać i wysypało mnie 10 razy więcej niż na początku. Jednak nie przestawałam stosować suplementów aby przekonać się czy nasze suplementy faktycznie czynią cuda i po 3 miesiącach stosowania suplementów i witaminy C i również nakładałam kolagen platinium na twarz guzy znikły, blizny wybielały, skóra się rozjaśniła i dodatkowo jest delikatna w dotyku i zmarszczki się spłyciły. Zdjęcie jest tylko czoła ponieważ nie chciałam pokazywać całej twarzy gdyż wyglądała fatalnie ale jestem bardzo zadowolona z efektów. Jeżeli masz podobny problem to nie wahaj się wydać tych pieniędzy na suplementy gdyż naprawdę są warte swojej ceny.

 

+
Karolina Schauer
Odzyskałam ulubione spodnie!
20 Czerwca 2017
rozwiń opis +
Wysoka skuteczność Odplamiacza

Tak poradził sobie z plamą po farbie do włosów niezawodny Odplamiacz Souvre Internationale.

Przed:
Po:
Konrad Klimczyk
Felgi wyglądają jak nowe
20 Czerwca 2017
rozwiń opis +
Zastosowanie płynu do silnych zabrudzeń

Płyn do silnych zabrudzeń Souvre uporał się z osadem na felgach. Dodam tylko, że płyny dostępne na myjniach samoobsługowych nie dały rady ich domyć.

Przed:
Po:
Klaudia Walanus
Jak przywrócić butom biały kolor?
17 Maja 2017
rozwiń opis +
Drugie życie butów

Buty po dzikiej imprezie czekały na czyszczenie ponad miesiąc. Obawiałam się, że mimo moich starań, skóra pozostanie pożółkła. Na szczęście płyn do Silnych Zabrudzeń, a dokładniej mówiąc pół jego próbki rozcieńczone w wodzie, zrobiło swoje!

Przed:
Po:
Kasia Wojnicz
Odkamieniacz zdał egzamin!
17 Maja 2017
rozwiń opis +
Skuteczność przede wszystkim

Chciałam kupić nowy dzbanek do wody, ale dzięki Souvre już nie muszę. Zużyłam tylko jakieś pół próbki. smiley

Przed:
Po:
+