Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Mirella Reguła
Po bliznach nie ma śladu!
10 Sierpnia 2017
rozwiń opis +
Efekt przed i po użyciu kolagenu Silver

Przekonałam się na własnej skórze, jak kolagen może rozwiązać problemy skórne. Stosowałam go 3-4 razy dziennie przez 7 dni i jak widać różnica jest ogromna, nie widać śladu po jakimkolwiek oparzeniu. Po kuracji skóra jest gładka, nawilżona i pozbawiona blizn . Polecam wszystkim!

Przed:
Po:
Bartek Bielamowicz
Natychmiastowa regeneracja włosów
09 Sierpnia 2017
rozwiń opis +
Kuracja Zdrowe Włosy ratuje z opresji!

Efekt przed i po pierwszejszej kuracji kolagenowej. Włosy tego samego dnia zostały zniszczone prostowaniem keratynowym. Zrozpaczona dziewczyna przyszła do naszego salonu bez nadziei na poprawę, ale kosmetyki Souvre przywróciły włosom dawny blask!

 

Przed:
Po:
Elżbieta Chrzan
Efekt 3-dniowej aplikacji żelu
19 Lipca 2017
rozwiń opis +
Kolagen na przebarwienia skóry

Trzydniowa kuracja z Kolagenem Platinum przyniosła oczekiwany rezultat - koloryt skóry uległ znacznej poprawie. Kolagen Naturalny Souvre naprawdę czyni cuda!

 

Przed:
Po:
Przemysław Mamczur
Ty również możesz mieć wymarzoną fryzurę!
17 Lipca 2017
rozwiń opis +
Kuracje Souvre nie mają sobie równych

Efekt po 1 zastosowaniu Kuracji Zdrowe Włosy Souvre - Pani jest bardzo zadowolona! To dowód na to, że kolagenowe kuracje wciąż nie mają sobie równych.

 

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

Artur Kaszyński
SUPLEMENT DIETY "PIĘKNA SKÓRA"
13 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Poprawa wyników badań

Opis efektów działania:
Chciałbym przedstawić Wam dzisiaj historię mojego kolegi, który zawsze marzył o dostaniu się do wojska. Tak naprawdę to było to jego marzeniem. I ma ku temu świetne predyspozycje - jest wysoki, wysportowany, bardzo sprawny fizycznie. Testy sprawnościowe to dla niego bułka z  masłem. Jednak schody zaczęły się pojawiać w momencie, kiedy przyszło mu zrobić szczegółowe badania lekarskie. Zaczęły wychodzić mu negatywne wyniki związane z morfologią krwi i nie tylko. Chodziło m.in. o nieszczęsną bilirubinę (jest żółtym barwnikiem, pochodzącym z rozpadu krwinek czerwonych. Wchodzi w skład hemoglobiny). Kilka wyników też miał zaniżonych, ale właśnie te złe wyniki związane w BILIRUBINĄ całkowicie przekreślają karierę wojskową! I tak też było w przypadku Bartka, który bardzo się starał, stosował różne specyfiki, diety, odżywanie, ale za każdym razem lekarze mówili "przykro mi, znajdzie pan sobie inne zajęcie".... Pewnego dnia Bartek do mnie przyjechał, zaczęliśmy rozmawiać o jego problemie... Do głowy weszła mi myśl, że kwestie związane z wynikami krwi (morfologia, bilirubina, wątroba itp) może rozwiązać nasz suplement PIĘKNA SKÓRA.  Dlaczego to wpadło mi do głowy? Ponieważ Piekna Skóra zawiera szereg aminokwasów, m.in. glicynę i metioninę, które stymulują powstanie czerwonych krwinek w organiźmie, odtłuszczają wątrobę, odtruwają krwe itp.... Zaproponowałem Bartkowi 30 kaps. na start. Wyniki zaczęły się poprawiać, ale to nie było jeszcze to. Bartek postanowił zrezygnować ze wszystkich innych suplementów , które brał i zażywał TYLKO I WYŁĄCZNIE Piękną Skórę (kupił drugie opakowanie 60 kaps.) Brał to rano i wieczorem przez cały miesiąc przed ostatecznymi badaniami. Zrezygnowany nieco, lecz wciąż wytrwały jechał z myślą, że faktycznie będzie musiał zrezygnować z kariery żołnierskiej.
I uwaga ! CO się okazało? Wyniki poprawiły się DIAMETRALNIE!
Bilirubina osiągnęła wynik, jaki być powinien. Poprawiły się również inne czynniki, jak większa ilość leukocytów, jak również alat i aspat odpowiedzialne za zdrową wątrobę. Stosował Piękną Skórę łącznie w okresie ok. 2 miesięcy. To pozwoliło mu przejść świetnie badania lekarskie i dostać "Z" - czyli zdolny do służby wojskowej.
P.S. Najlepsze jest uczucie, kiedy człowiek szczerze dziękuje Ci za pomoc, która spowoduje, że będzie mógł spełnić swoje marzenie.
Pozdrawiam!

 

Renata Rakoczy
Piękna skóra i witamina C
13 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Zwalczanie skutków uczulenia na krem

Ponad 7 lat temu dostałam uczulenie po kremach do twarzy pewnej firmy…. Całą twarz miałam w krostach i w niewidocznych guzach, które były pod skórą. Leczyłam się dermatologicznie, wydałam dużo pieniędzy na antybiotyki i różnego rodzaju leki, które zniszczyły mi żołądek i niestety nie zostałam wyleczona, zostało to tylko zaleczone guzy pod skórą zostały i krosty wciąż się pojawiały. Postanowiłam wypróbować Suplementy piękna skóra, witaminę C i  kolagen platinium. Przez pierwszy miesiąc stosowania suplementów 2 razy dziennie po 2 kapsułki i jednej kapsułki witaminy C efekt był przerażający gdyż skóra zaczęła się oczyszczać i wysypało mnie 10 razy więcej niż na początku. Jednak nie przestawałam stosować suplementów aby przekonać się czy nasze suplementy faktycznie czynią cuda i po 3 miesiącach stosowania suplementów i witaminy C i również nakładałam kolagen platinium na twarz guzy znikły, blizny wybielały, skóra się rozjaśniła i dodatkowo jest delikatna w dotyku i zmarszczki się spłyciły. Zdjęcie jest tylko czoła ponieważ nie chciałam pokazywać całej twarzy gdyż wyglądała fatalnie ale jestem bardzo zadowolona z efektów. Jeżeli masz podobny problem to nie wahaj się wydać tych pieniędzy na suplementy gdyż naprawdę są warte swojej ceny.

 

+
Arkadia Matuszczak
Żel do przypaleń
14 Sierpnia 2017
rozwiń opis +
Przywrócenie stanu pierwotnego

Stara gofrownica z odzysku. Żel do przypaleń rewelacyjnie poradził sobie z trwałym brudem.

 

Przed:
Po:
Marcin Powalacz
Przetrzesz oczy ze zdumienia!
10 Lipca 2017
rozwiń opis +
Żel do usuwania kamienia i rdzy zdał egzamin

UWAGA CIĘŻKI PRZYPADEK !!! TZW. OSTRY DYŻUR !!!

Myślałem że nic już nie pomoże... No, to się zdziwiłem.  Żel do usuwania kamienia i rdzy marki Souvre Internationale spisał się na medal!

 

Przed:
Po:
Kamil Jacek
Spójrz na te felgi!
05 Lipca 2017
rozwiń opis +
Płyn do silnych zabrudzeń czyni cuda

Wszystkim, którzy o swoje pojazdy potrafią zadbać lepiej niż o własną żonę, polecam Płyn do silnych zabrudzeń Souvre. Po wielu próbach mycia felg środkami K2 i innych firm, które specjalizują się w tym, aby pojazdy były czyste, w końcu wypróbowałem produktu Souvre. Jak widać, nie ma czego żałować!

 

Przed:
Po:
Kacper Bielaska
Prawdziwy pogromca kamienia
05 Lipca 2017
rozwiń opis +
Odkamieniacz nie ma sobie równych!

Prezentuję elekt, jaki uzyskałem po użyciu Odkamieniacza Souvre, czyszcząc pojemnik od ekspresu do kawy. Po 15 minutach pojemnik wyglądał jak nowy! Polecam przetestować  

 

Przed:
Po:
+
Łukasz Prażmowski
Perfumy pierwsza klasa
09 Lipca 2017
rozwiń opis +
Marka Souvre zaskakuje!

To rewelacyjne uczucie kiedy otwierasz pudełko i myślisz "coś pięknego!". Już na pierwszy rzut oka widać, że marka Souvre stawia na jakość.

Justyna Orawiec
Znajdź zapach dla siebie
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Zapachy z francuskim akcentem

Perfumy Souvre tworzone są z naturalnych olejków zapachowych. Przechodzą przez nuty zapachowe, otwierają się i w ciągu dnia ewoluują na naszej skórze. Kompozycje zapachowe pochodzą ze światowej stolicy perfum - Grasse znajdującej się na lazurowym wybrzeżu we Francji. Serdecznie polecam!

 

Katarzyna Kowalska
Klasa sama w sobie!
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Wyjątkowe zapachy dla każdego mężczyzny

Męskie perfumy z Linii Kontynentalnej mają eleganckie flakony, boki są matowe, dzięki czemu buteleczka nie wypadnie z ręki. Perfumy są opakowanie w bardzo elegancie i solidne pudełeczko, które jest dość sztywne, dzięki czemu nawet przy mocniejszym stuknięciu nie powinny się uszkodzić. Opakowanie wygląda jak książka, jest estetyczne i do tego muszę przyznać, że zapachy są niebotyczne!

 

Daniel Malski
Rewelacyjny Zestaw Perfumetek
06 Lipca 2017
rozwiń opis +
Perfumy to najlepszy pomysł na prezent!

Kiedy tylko do gamy produktów Souvre włączono perfumy, nie zawahałem się zamówić zestawu perfumetek obu kolekcji. Oprócz wyjątkowych wizualizacji w katalogu, możemy poczuć każdy zapach z dwóch świetnych linii - Francuskiej i Kontynentalnej. Perfumy zamknięte w tych małych flakonikach długo utrzymują się na skórze i przede wszystkich trafiają w gust najbardziej wybrednego konesera branży perfumeryjnej. Wkrótce kurier dostarczy 4 flakoniki z perfumami - aż nie mogę się doczekać. A co w tym wszystkim jest najlepsze - nie dość, że pięknie pachną, to doskonale prezentują się, co widać na załączonym zdjęciu i idealnie nadają się na prezent. Polecam!

+