Poznaj opinie naszych Partnerów

Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Kasia Czerwińska
Spłycenie zmarszczek i zmniejszenie zaczewienienia skóry
20 Lutego 2018
rozwiń opis +
Maski ze złotem Souvre są godne polecenia!

Zaczerwienienia były spowodowane czynnikami zewnętrznymi, takimi jak klimatyzacja lub zimne powietrze. Robiąc zabieg, miałyśmy na uwadze zmniejszenie zmarszczek oraz rozjaśnienie cery. Zdjęcia mówią same za siebie, aż takiego efektu się nie spodziewałyśmy. Maski ze złotem robią MEGA ROBOTĘ !!!! Ja osobiście nie mogę wyjść z podziwu.
- 1. zdjęcie zostało zrobione 13.02.2018,
- 2. zdjęcie - 19.02.2018 została zrobiona 2. maska i efekt powalający.

Przed:
Po:
Klaudia Krauze
Jak pozbyć się problemów dermatologicznych?
19 Lutego 2018
rozwiń opis +
Kilka dni wystarczyło, aby poprawić kondycję skóry.

Zdjęcie od zadowolonej klientki, u której leczenie dermatologicznie nie przyniosło rezultatu. Efekt po 5 dniach stosowania Żelu do mycia twarzy, Kolagenu Naturalnego Platinum i Kremu na dzień.

Przed:
Po:
Małgorzata Ostrowska
Regeneracja skóry po ściągnięciu gipsu
19 Lutego 2018
rozwiń opis +
Kuracja kolagenowa nawilżyła skórę podrażnioną opatrunkiem.

Moja ręka po zdjęciu gipsu. Na drugim zdjęciu ręka po czterokrotnym użyciu:
- Żelu kolagenowego do mycia,
- Peelingu kolagenowego,
- żelu kolagenowego Silver.


Efekt rewelacyjny!

Przed:
Po:
Justyna Czapla
Rewelacyjny efekt bez prostownicy
09 Lutego 2018
rozwiń opis +
Kuracja zdrowe włosy zakończona powodzeniem!

Kuracja Zdrowe Włosy zakończona powodzeniem - efekt bez prostownicy. Fryzjerka również zachwycona, także nic tylko czekać na większe zamówienie!

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Dorota Ślubowska
Szybszy powrót na siłownię
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplement diety Na Stawy pomógł wrócić do formy

Teraz coś o suplemencie Na Stawy... Ponad rok walczę z bólem stawu w dużym palcu u nogi. Walczą również ortopedzi, a raczej nie wiedzą jak walczyć, ponieważ RTG i badania pod kątem dny moczanowej oraz reumatyzmu są w normie. Blokada w staw pomogła na dwa dni. Zastrzyk z kwasu hialuronowego na trochę dłużej. Musiałam zrezygnować z jazdy na rowerze i siłowni. Nawet już jazda autem stwarzała mi problemy, bo nie mogłam nacisnąć sprzęgła... do tego stojąca praca. Kupiłam suplement Na Stawy, kalkulując, że wyjdzie mnie to finansowo tak samo jak seria (nieprzyjemnych) zastrzyków z kwasu hialuronowego. Po 5 dniach zaczęłam odczuwać różnicę. W tej chwili mijają 3 tyg. i ból zmniejszył się z poziomu 10 na 2. Staw jest w końcu w pełni ruchomy. WRÓCIŁAM NA SIŁOWNIĘ :D a moja mama po 70-tce, która również to stosuje może w końcu wchodzić po schodach i nie budzi jej w nocy ból kolan!

Przed:
Po:
Mateusz Muciek
Wsparcie suplementów diety w pracy nad idealną sylwetką
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplementy diety w połączeniu z kuracją kolagenową dały rewelacyjny efekt!

Po dłuższym zastanowieniu i znalezieniu fotek sprzed okresu suplementacji Souvre, postanowiłem podzielić się z Wami efektem, bo moim zdaniem rezultat jest zniewalający, a ostatnimi czasy kilka osób powiedziało, żebym się tym efektem podzielił, bo "miazga". Nie lubię się chwalić czymkolwiek, no ale dobra...

Kiedy w lutym na siłowni pojawiły się u mnie zastoje, postanowiłem dorzucić suplementację z Souvre czyli PIĘKNA SKÓRA, WITAMINA C, SPRAWNE STAWY ORAZ K2+D3 (wszystko na raz, wszystko w maksymalnej dostępnej ilości 120 kapsułek) i po prostu zacząłem stosować według zaleceń na opakowaniach. Do tego zamówiłem sobie kolagen SILVER, kolagenowy żel do mycia twarzy i serum wyszczuplające, bo słyszałem, że "fajnie cieniuje". Suplementowałem się codziennie, a do kuracji wyszczuplającej podchodziłem mega sceptycznie, nawet nie stosowałem jej 3 razy w tygodniu, mniej więcej w każdy weekend. Na zdjęciu macie przedstawiony efekt takiego stosowania przez około 2 miesiące.

Przed:
Po:
Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

+
Beata Cnota
Czysty zlew bez szorowania!
09 Lutego 2018
rozwiń opis +
Żel do przypaleń sprawdził się w kuchni.

Przyszedł czas, abym przekonała się do środków czystości Souvre. Chciałam dziś zobaczyć, czy Żel do przypaleń naprawdę jest tak dobry. Myjąc nim patelnię, zaważyłam że brud na zlewie, z którym był zawsze problem i nie mogliśmy go doczyścić, zaczął znikać. Bardzo polecam!

Przed:
Po:
Monika Białowąs
Po naklejce na szybie nie ma śladu!
08 Stycznia 2018
rozwiń opis +
Poznaj nowe zastosowanie Odtłuszczacza Souvre.

Odtłuszczacz okazał się idealny do naklejek!

Przed:
Po:
Małgorzata Słomiana
Pogromca kamienia i rdzy
14 Grudnia 2017
rozwiń opis +
Płyn Souvre przywróci blask Twoim naczyniom.

Takie cuda czyni Płyn do kamienia i rdzy marki Souvre!

Przed:
Po:
Tomasz Smyk
Czysty czajnik w zaledwie kilka minut!
27 Listopada 2017
rozwiń opis +
Zobacz efekt zastosowania Żelu do przypaleń Souvre.

Jakby ktoś potrzebował dobrych środków czystości, to znam jedną firmę. Polecam Żel do przypaleń Souvre!

Przed:
Po:
+
Arkadiusz Michel
Intensywny zapach dla mężczyzn
08 Września 2017
rozwiń opis +
Le parfum d’Europe spełni Twoje oczekiwania

Le parfum d’Europe to jeden z najintensywniejszych zapachów Souvre Internationale, jakie miałem okazję przetestować. To mój faworyt!

Łukasz Prażmowski
Perfumy pierwsza klasa
09 Lipca 2017
rozwiń opis +
Marka Souvre zaskakuje!

To rewelacyjne uczucie kiedy otwierasz pudełko i myślisz "coś pięknego!". Już na pierwszy rzut oka widać, że marka Souvre stawia na jakość.

Justyna Orawiec
Znajdź zapach dla siebie
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Zapachy z francuskim akcentem

Perfumy Souvre tworzone są z naturalnych olejków zapachowych. Przechodzą przez nuty zapachowe, otwierają się i w ciągu dnia ewoluują na naszej skórze. Kompozycje zapachowe pochodzą ze światowej stolicy perfum - Grasse znajdującej się na lazurowym wybrzeżu we Francji. Serdecznie polecam!

 

Katarzyna Kowalska
Klasa sama w sobie!
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Wyjątkowe zapachy dla każdego mężczyzny

Męskie perfumy z Linii Kontynentalnej mają eleganckie flakony, boki są matowe, dzięki czemu buteleczka nie wypadnie z ręki. Perfumy są opakowanie w bardzo elegancie i solidne pudełeczko, które jest dość sztywne, dzięki czemu nawet przy mocniejszym stuknięciu nie powinny się uszkodzić. Opakowanie wygląda jak książka, jest estetyczne i do tego muszę przyznać, że zapachy są niebotyczne!

 

+